Ανδρος Διακοπες

Andros rooms apartments
Δεκ19

Ανδρος Διακοπες

Blog 0 comments

Άνδρος διαμερίσματα, δωμάτια,  διαμονή στην Χώρα: Ενοικιαζόμενα Δωμάτια – Διαμερίσματα – Βάρκες  – Μηχανάκια .Οι επιχειρήσεις  Riva – Καραουλάνης  περιλαμβάνουν Ενοικιαζόμενα Δωμάτια – Στούντιο – Διαμερίσματα – Βάρκες – Μηχανάκια . Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα βρίσκονται σε δυο ξεχωριστά συγκροτήματα στην Χώρα της Άνδρου.

 

 

Η πρώτη μας τοποθεσία βρίσκεται δίπλα στην  παραλίας του Νειμποριού με θεά την θάλασσα και την παραλία ,και μόλις 150 μέτρα από τον πεζόδρομο της Άνδρου! Η δεύτερη τοποθεσία με τα καινούργια μας στούντιο-διαμερίσματα, βρίσκεται στην περιοχή των Ανεμόμυλων της Χώρας σε ένα πολύ ήσυχο σημείο με πανέμορφη θέα, μόλις 300 μέτρα από τον πεζόδρομο της Άνδρου!

The second location with our NEW STUDIOS – APARTMENTS its also very close to the center of  Andros town in a very calm and quiet place in Anemomilous location in Chora -Andros!

 

"Everything you need at your vacation in Andros. "

Karaoulanis apartments and Riva rental

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα και στις δυο τοποθεσίες μας είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και σας υπόσχονται αξέχαστες διακοπές στο πανέμορφο νησί μας!  Φυσικά,  με τα μηχανάκια και τα σκάφη μας μπορείτε να εξερευνήσετε την φυσική ομόρφια της Ανδρου.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην αρχή της παράλιας της Χώρας που είναι και η πρωτεύουσα της Άνδρου. H Άνδρος είναι ένα παραδοσιακό νησί με μεγάλη ναυτική παράδοση και ιστορία που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείτε! Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας για να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες! Το www.androslocation.com είναι ενα blog  που δεξιά θα έχει διάφορα θέματα με πολύτιμες πληροφόριες για τους επίσκεπτες της Άνδρου και της ιστοσελίδα μας !

Leave a Reply