ανδρος που να μεινω

Φεβ11

ανδρος που να μεινω

Blog 0 comments

ανδρος που να μεινω

Το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά των Κυκλάδων. Είναι επίσης το πλησιέστερο στην Αθήνα, καθιστώντας την εύκολη επιλογή για επίσκεψη. Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στην Άνδρο βρίσκονται κοντά στο  κέντρο της πόλης της Άνδρου. Ανδρος που να μεινω…Μπορώ να μείνω στην Χώρα της Ανδρου που είναι και το του γεωγραφικό κέντρο του νησιου.

Η Άνδρος έχει τόσες πολλές πηγές, που τα νερά τρέχουν από τα βράχια. Με αποτέλεσμα το νησί της Άνδρου είναι να είναι πολύ πιο πράσινο από τα άλλα νησιά. Διαθέτει φυσικό δάσος, αγριολούλουδα, πολλά εσπεριδοειδή και ελαιώνες.

Εκτός από την καταπράσινη γη, που το νερό που διαθέτει την κάνει να ξεχωρίζει, η Άνδρος είναι επίσης πλούσια σε ιστορία.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

Φρέσκα προϊόντα ,νεοκλασικά αρχοντικά αλλά και πολλούς περιπατητές που είναι οι κύριοι επισκέπτες της Άνδρου. Οι επισκέπτες ψάχνουν για μια όμορφη αμμώδη και μοναχική κυκλαδίτικη παραλία που το νησί του παρέχει απλόχερα.

Αυτό το νησί διαθέτει πλακόστρωτα μονοπάτια που οδηγούν σε δροσερές καταπράσινες κοιλάδες, σε καταρράκτες, σε αγριολούλουδα καθώς και στους ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους.

Όσο για τους λάτρεις της παραλίας, η Άνδρος έχει περισσότερες από εκατό παραλίες για όλες τις απαιτήσεις. .Πολλές οργανωμένες παραλίες με μπαρ, ξαπλώστρες και πολλές σε απομονωμένους όρμους που μπορείτε να φτάσετε μόνο αν έχετε 4 × 4 η αν ενοικιάσετέ μια από τις βάρκες μας .

Ανδρος που να μεινω…Αν μείνετέ στα διαμερίσματα μας δεν χρειάζεται αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας στον πανέμορφο πεζοδρόμο καθώς και οι δυο τοποθεσίες μας είναι πολύ κοντά.

Η Άνδρος είναι επίσης ένας πολύ καλός προορισμός για περιπατητές , για κολύμβηση και κάθε είδους εξερεύνηση, καθώς και παρακολούθηση πουλιών.H Άνδρος είναι ένα παραδοσιακό νησί με μεγάλη ναυτική παράδοση και ιστορία που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείτε. Εξερευνήστε στην άλλη μας ιστοσελιδα το blog μας για να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες. Η Άνδρος διαφέρει από όσα νησιά γνωρίζετε. Επιλέξτε την Άνδρο για απόδρασεις, αν όμως της αφιερώσετε τις διακοπές θα σας αποζημίωσει με το παραπάνω!

Book now!

Come in Andros Island and join our hospitality!

Leave a Reply